Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz szasanyi #5793 üzenetére

    Hát mit tegyek, ha vacillálnom kell 2 kari között. Na, mondom, 60k-ért mennyire megéri a HD6870, erre lepottyan a GTX460 1GB ára 45-48k-ra, amely tuninggal majdnem ott van, hát most megint nem tudom, melyik lenne jobb. Ár-értékben /sze egyértelműen az nV, de hosszú távon ki tudja, hogy viseli a tuningot. Mondjuk ha 40k-ra lemenne az 1GB 460GTX-ek ára, akkor vennék 2-t, aztán hadd szóljon az SLI, az már kicsit jobb mint a HD5870. Bár a dual GPU-s megoldásoktól CF-tapasztalatok alapján tartok, pedig az állítólag előrébb jár az SLI-nél.

    sb: Hát bizony vannak programok, amelyeknél mindenképpen van PhysX (Darkest of Days, stb), és azok szépen befosatják az ATI kártyákat. Mafia2-nél véletlenül sincs CPU-limit (pl. PhysX-nél lefelezi az ATI VGA teljesítményét, a proci meg ugyanúgy sétálgat, mint anélkül), a játék trükközik, linkeltem már.
    HD68x0 karik újdonságait illetően elolvashatnád Abu85 bemutatóját. :B

    Źşë': Tessék. Már 48 alatt. GW-ok 45k-tól.

    adamkaa777: GB SOC-ot 66k! :Y Akkor már tuningolok oda egy sima GB OC-t -18k-ért. :DDD Ha 55k alatt látsz, akkor szólj!!!

    Najz: MSI karik néhány lapban nem igazán mennek, v. gátolják a CPU-tuningot, i7 topicban többféle MSI nV kártyával is szívott valaki. Inkább GB.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák