Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz katt777 #6518 üzenetére

    Ezt mire alapozod? Tudsz olyan játékot vagy tesztet mondani, ami "kemény DX11 igénybevételt" jelent, és elvérzik rajta a kártya?

    Szerintem az egyetlen szóba jöhető ilyen az Unigine Heaven. Nos lájtosabb szűrőkkel, alapbeállításokkal simán megy. A másik tán a Metro lenne, de annyira kicsi a látványbeli különbség... Kb. 5-10 pillanat van a játékban, ahol a 460 nem birkózik meg a full grafikával. Ezeken a helyeken jön ki egyrészt a DX11 hatása, másrészt ezek miatt mondják, hogy az extrém beállításokat több vga esetére ajánlják. Nincs olyan vga a piacon, ami életbiztosítást jelentene, és soha nem is volt. Abban lehetsz biztos, hogy komolyabb kompromisszumokra nem kényszerülsz. Bár... A szar optimalizáció kivédhetetlen, ld. Fallout Vegas és a szaggatás esete Geforce 460-assal. Mikszáth forog a sírjában.

    Amúgy a 4870 sem az a "kompromisszummentes" kategória. 2008-as termék, a Crysis már bőven a piacon volt, és 4870-essel pl. élsimításról szó sem lehet. Akkor miről beszélünk? Évekre előre végképp nem tervezhetsz, egyszerűen így működik a PC. Mindig jöhet egy alkalmazás, ami megmutatja, mennyire luxushobbi a gépfejlesztés valójában.

    Amúgy valaki magyarázza már el végre, hogy a Diffuse DOF-et hogy lehet kapcsolgatni Metróban! cfg-ben találtam ilyesmit, de semmi hatása nem volt, úgy maradt, hiába állítottam...

    P.S. A Codemasters remekei ezresért kaphatóak nagyobb áruházláncokban. Mindenkinek javallom pár Dirt 2-tesztre a lehetőséget. :)

    hmiki28: nem releváns. A Radeonokban nincsen hardveres PhysX, ezért mi sem mérünk bekapcsolt PhysX-szel. A kontroll panelen tudod átirányítani a CPU-ra.

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák