Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz E1even #7505 üzenetére

    Annyit kérdeztem, hogy szerinted miért jók ezek az árak, mert én magasnak találtam őket az igazi áraikhoz képest. Mi ebben a kötekedés? :F Az az érzésem, egyesek nem kicsit túlérzékenyek, és előbb reagálnak, mint értelmeznék az olvasottakat, a beleképzelésről már nem is szólva. :(((

    G3R!94: Ha valamihez nem jó a tré (azaz igénytelen, és mielőtt bármely túlérzékeny nebáncsvirág félreértelmezné: grafikailag) beállítás pont nem megfelelő összehasonlításhoz, a kihajtáshoz meg végképp kevés. Nézzük csak:

    Sátán44: Nem jelezted, milyen órajelekkel ment a kártyád, így készítettem neked 1-1 tesztet alap órajeleken és tuningolva (nem is extrém beállításokkal):


    GTX560OC default (830/2004MHz)


    GTX560OC tuning 985/2304MHz

    A tuningolt eredményem kvázi ua, mint a tiéd, magasabb min. FPS-szel (és kisebb max-szal), de, ugye nem tudom, neked alapon v. tuningolva ment a karid. Sajnos feljebb nem tudtam megnézni, mert a procim már így is 4.6GHz fölött járt (ki akartam zárni a CPU-limitet), és ennél erősebb, betesztelt beállításom sajnos nincs. :((( Mivel pedig a teljesítmény hibahatáron belül (de kisebb mértékben) nőtt a tuninggal, nem merem kijelenteni, hogy ezen a sebességen még az 560 is CPU-limites az általad tesztelt beállításokkal, 3.8-on meg nem volt időm megnézni.

    Remélem, valaki megnézi majd neked erősebb procival (K-ssal), és akkor többet fogsz tudni. (Még mindig nem értem, hogy ha már 1280x1024, miért min. grafika. :B )

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák