Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #8357 üzenetére

    Neked, 1001-edszer: bármi hibát tapasztaltam, MINDIG, tisztán telepítettem az AMD TELJES szoftvercsomagját szűz rendszerre (szerintem a hülyeség ezt elfelejteni azok után, ahányszor már C topicban is elmondtam neked, és amit akkor is messzemenően figyelmen kívül hagytál :B ). Ergo minden hiba, amelyet említettem, valós volt. Ha 1001-edszer is azt állítod, hogy nem telepítettem a CCC-t, akkor 1001-edszer is valótlant állítasz, mert amúgy tényleg herótom volt tőle, de nem vagyok olyan hülye (és ismételten megkérlek, hogy ne állíts be hazugsággal ilyennek), hogy ne teszteljek le egy hibát, ahogy kell.
    RepCom-ot, ha jól emlékszem, csak nV kártyán tudtam végigtolni, azt sem felejtettem el, hogy te mondtad meg, mi a hiba, ezért javasoltalak téged az említett hiba miatt.
    KotOR-okkal semmi bajom nem volt semmilyen VGA-val, de ha lesz időm, megnézem, fut-e most.
    XIII sosem fagyott, mindig kilépett, egészen asszem a 8. szintig, onnantól semmiféle visszatöltés, v. grafikai beállítás nem segített rajta. nV-n sem.
    Nem vitás, a fejlesztőknek kellene javítani, de amíg csak 30 (esetleg 90) napig, és csak az adathordozó épségéért felelnek, a szoftver meg "as is", azaz, ha megvetted, le vagy szarva, addig semmi nem fogja rákényszeríteni őket arra, hogy kész, használható programokat adjanak ki. Akkor kit hívsz, a szellemirtókat? :F :DDD
    Számomra, ami bosszantó, az az, hogy egészen új programok sem tudnak mit kezdeni a Virtuval (v. fordítva), pl. Rage, de ez bármilyen VGA-val így lenne.

    EarL 007: Érdekes hibamegoldás. :DDD

    klepto: Az nV vs. AMD tesztek általában falsok, mert nV kártyákon kikapcsolják a PX-et, AMD-n meg rajta hagyják az optimalizálásokat (csalásokkal együtt), és a tuningról sem nagyon szólnak, a gyakran célirányos beállításokról nem is szólva. Az AMD driverek majd segíteni fognak a döntésben, csak későn. ;] De ne legyen igazam!

    stratova: HD6870 is távol van az 560-tól (most nem fogom újra belinkelni a tesztet, hogy utóbbi elverte a HD6950-et is), persze nyilván alkalmazás kérdése is, meg hogy tuningol-e az ember (de miért ne?).

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák