Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #13190 üzenetére

    "Aztaqrva, tényleg. De az sem rossz, hogy sikerült reprodukálnod a hibát, és ezzel tulajdonképpen rájöttél az okára."

    Na, ha csak ilyen bugok maradnának a véglegesekben, én annyira boldog lennék. :DDD

    "Akkor jön rá, mekkora szopás is van vele, előbb kitalálni, hogyan is kellene az egészet megoldani"

    Mint mondtam, nem tudom, de például a Live Gallery-t sem javította senki, aztán végül én írtam egy userCSS-t (kemény 3 percembe került). Tudom, CSS, nem pedig JavaScript, de nem is azt kértem, hogy fejlessz mondjuk egy Website Monitor-t (amit évek óta szeretnék), ami azért nem kis munka, de mondjuk egy PH-s kiegben átírni a függvényneveket az Operás megfelelőjére szerintem nem olyan hosszú idő.

    Ott van például a Szégyenfal. A hibák egy részét (JS tudás nélkül) simán tudnám javítani, ha lenne hozzáférésem az FTP szerverükhöz. De ők esetenként több, mint 1 évig rá se néznek.

    Én ingyen kijavítanám a hibát, ellenben ők havi szinten kapnak valamennyi fizetést a munkájukért.

    Na az ilyenek dühítenek.

    "viszont továbbra is úgy gondolom, hogy az ilyen jellegű dolgokra, mint az autocomplete és hasonlók, ugyanez annyira azért nem igaz"

    1. Mivel újabban a kikapcsolhatósággal nem igazán foglalkoznak, én inkább tiltakozom minden ellen, ami számomra nem kell. Az autoresize is kikapcsolhatatlanul keseríti az életemet. Másoknak a Tab Stacking keseríti az életét, nekem az, hogy opcionálisan nem automatikus (pedig egyszer, pár build erejéig az volt).

    2. Addig én is mellette voltam, amíg csak userJS volt, hogy opcionálisan legyen ilyen lehetőség, de most már csak 1 kattintás. Ha csak 1 napot is venne igénybe ilyesmi implementálása, akkor már inkább implementáljanak helyette olyat, mint oldalspecifikus: illeszkedés, on demand plugin, zoom, képek engedélyezése, stb.), amiket nem lehet pótolni, vagy nem úgy.

    3. Volt már a Firefoxban, a Safariban kétszer is és nagyon durva módon és az IE8-ban is arra példa, hogy autocomplete funkción keresztül adatokat tudott lopni az oldal. Szóval szerintem nem olyan egyszerű az. Ellentétben a Local Storage biztonságosabb, mert az kliensoldalon van és egy specifikációban ritkább a bug, mint egy folyamatosan fejlesztett szoftverben.

Új hozzászólás Aktív témák