Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    A múltkori advanced settings mellé kaptunk* a mai developer buildben power user settings opciót, ahol ki lehet kapcsolni a keresőt a gyorshívón (ez jelenleg az egyetlen power user beállítás). Nem tudom legközelebb mi jön, ultimate settings vagy valami más :U

    Az advanced settings kibővült egy opcióval (wow, már három darab beállítást takar), ahol a gyorshívó maximális oszlopszámát lehet megadni. Nem, nem az oszlopok számát, hanem a maximális oszlopok számát, ami ugyebár függ az ablak méretétől, hiszen a gyorshívó elemei nem méreteződnek át. Korábban ez fixen 5 volt, most nagyon eleresztették a gyeplőt, és 7 (a szédítő magasságra való tekintettel kiírom betűkkel is: hét) darab is beállítható soronként. Ha a mai két feature-t értették a gyorshívó régóta emlegetett testreszabása alatt, akkor a szánalmas szó a legfinomabb, ami eszembe jut.

    A nap másik fontos híre, hogy a linkek szövegének nehéz kijelölhetősége nem bug, nem hiányosság, hanem feature by design:

    "It works as intended. You must start the selection outside the links. Clicking on/inside the text node will start dragging the link."
    [link]

    * a bekapcsolása "rém" egyszerű, nem tudom hogyan sikerült megtalálnia az első megfejtőnek:
    1. kilépés az Operából
    2. a profilban található Local State fájl browser blokkját kell ezzel a sorral bővíteni a sorvégi vesszőre vagy hiányára ügyelve:

    "always_show_power_settings": true

    A blogon bevezetett Disqus borzalmas, egyszerűen követhetetlenek a kommentek :(

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák