Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #23099 üzenetére

    Na, most már egyértelmű: a portable-változat profile/data könyvtára tartalmaz valami olyan adatot, ami lehetetlenné teszi az elindulást az Opera Developer 23.0.1514.1-es változatára való frissítése óta.
    dqdb, van tipped, minek a törölgetésével lenne érdemes próbálkozni? :) profile/data/Extensions könyvtárat átmenetileg átneveztem, persze ez nem segített, csomó kapcsolódó adat is van pl. a Preferences fájlban is, meg máshol, de most nem volt kedvem ezeket kimazsolázni.
    Vagy másfelől megközelítve: ha viszonylag tiszta profilt szeretnék, de lehetőleg minél több korábbi személyes adatot megtartva, akkor miknek az átmentésére kell mindenképp gondolni?
    Pl. amiket itt írtál, azokon kívül még valami? Extensionök mondjuk mindenképp bekavarhatnak, bár azok elmentett adatait sem lenne rossz átmenteni, de nem tragédia, ha nem lehet.
    Tehát akkor
    - Bookmarks nevű fájl, meg gondolom a bookmarks.db-journal is kéne (bár ezt a belinkelt hsz.-ben nem írtad) (könyvjelzők)
    - Web Data és Web Data-journal nevű fájlok (űrlapok)
    - Login Data és Login Data-journal nevű fájlok (jelszavak)
    - még valami?

    Köszi. :)

    (#23123) Ndruu :
    Köszi, ezt majd én is megpróbálom. :) Akkor viszont ha a SmartVideo for YouTube-nál megoldották, nem értem, a Magic Actions for YouTube-nál miért nem oldották meg, igaz, utóbbi annyiból mindenképp jobb, hogy csak konkrétan a youtube.com-os címekre injektálja a kis content scriptjét, nem pedig minden oldalra...

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák