Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz yogibear #16541 üzenetére

    Nem tudom milyen linket tttél be, de mutass még egy bankot, aki kb 2 hónapra rá megadja a BF promo jóváírást úgy, hogy később lett befejezve, hetekkel a számlanyitása (videós ellenőrzés). És nem a bank miatt húzódott ennyit, hanem ügyfél oldalról. Nekem nagyon pozitívak a tapasztalatok. És nyilván haver is nagyon örül neki, hogy mégis megkapta.

    Pedig, ha a bank másképp áll hozzá, akkor lehetett volna más kimenetele is.

    A simplepay, meg egy fizetési rendszer, mi köze annak a számlavezető bankomhoz? (Semmi.) Egy cégnél fizetek pl áramszolgáltató és átirányít a simplepayre befizetem kártyával ennyi. Nem kell szerződéses viszonyban állnom az otpvel ehhez. Van olyan szolgáltatom, ahol a Cib felületén fizetem be, mert ők azt használják.

    Egyébként a Gránitnak is van hasonló, pl a Neprun arra állt rá, hallottam/olvastam mostanában. Nem csak a simplepay létezik. A szigeten meg a Revolut fogja biztosítani a fizetési rendszert.

    Ebben a szegmensben is van verseny.

    #16542 PaksiPeter

    Azt hiszem a Rafi fizet a legtöbbet most számlanyitásért, 50 ropit.
    pl Gránit és KH is fizet ennyit, messze jobb feltételekkel, jobban tudsz kijönni, mint Rafinál.

    Otp-nél nincs ilyen, mert piacvezető, de van más próbálkozás. Lásd, ahogy másolják a fintech cégek ötleteit.

    És akkor a bankok csomagdíjainál lesz 2-300 Ft különbség. De minden fizetős lesz.
    Van hiba az elméletedben. mobilszolgáltatóknál is csak lezártak csomagokat, teljesen nem szüntettek meg. Tehát, most is vannak kedvezőbb csomagok.

    Bankoknál ráadásként jogszabály miatt, vannak olyan tételek, amiken nem is emelhetnek. Csak új csomagot tudnak indítani, a régit lezárni. Ezért vezették ki a Gold 2.0 csomagot is, mert nem lehet azt mondani, hogy mostantól 1 millióig ingyenes az utalás, utána fizess...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák