Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Szerintetek az hogyan lehetséges, hogy lakótársnőm Tempó számlacsomagjában a számlakivonatokon a számlaköltség mellett szerepel egy OTPdirekt díj is külön, havi 144 Ft-ért?

    Átolvastam a hirdetményt (persze nem a legújabbat, hanem az azokra az időkre vonatkozót), külön kerestettem is az oldalon a “144”-re, de találat sincs.
    Google sem hoz rá semmit sem nekem.

    Annyi, hogy rendszeres jövedelem nem érkezik rá, de attól függetlenül még csak találnék gondolom valahol valami említést a dologról.

    ——————————————-

    PaksiPeter: Amikor Lidl+ appot használva kihasznál kedvezményeket, akkor kasszától való távozás után rögtön megjelenhet aktiválható “ajándék” kupon, amit beaktiválva akár rögtön visszamehet megint a boltba és csak azt veszi meg, amire szól az a kupon (valami péksüti, édesség, müzli, tökömtudja mi), akkor azután újból a kasszánál csipogva a Lidl+ app-ot, tulajdonképp aktiválja az ajándékot és 0 Ft-ot kell otthagynia.

    Ilyet mi úgy szoktunk, hogy amíg én bepakolok az autóba, addig a másik visszamegy a telefonnal és megveszi azt, amit az ajándék kuponnal ingyen el lehet hozni.

Új hozzászólás Aktív témák