Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz vnorbi #16918 üzenetére

    Szuper, köszi! :R
    Még egy kérdésem lenne, mert szeretnek még precízebben figyelni…
    Szóval, a vásárlások után járó jóváírások egy közös gyűjtőgyenlegbe kerülnek, és ha elértük a havi limitet akkor ugye értelemszerűn nem jár jóváírás. Viszont ezt mikor reseteli az otp? Havi zárás után? Vagy mindig adott hónapra szól, vagyis adott hónap 1-től -hónap végég?

    MBH minden hónap utolsó napján zár hitelkártyát, ott egyértelmű, hogy ilynkor számoljak ismét a havi jóváirás keretét. A cetelem pedig mindig különböző napokon zár, és azt vettem észre, hogy ők a havi jóváírási limitet adott hónap elsejétől a hónap végéig nézik.

    Eddig úgy voltam vele, hogy az az evidens, ha záráskor resetel az otp, visszarakod rá a pénz és lehet kezden előről a gyűjtést, de a cetelemes akció után már nem vagyok benne biztos, hogy az otp így működik.

    #16917

    362Ft volt korábban a zárás

    Az a baj, hogy a bónusnál van egy havi 2500-as jóváírási limit, és addig emelgetik ezeket a díjakat, meg a kártyadíjat, hogy lassan nem éri meg használni. :U

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák