Új hozzászólás Aktív témák

  • freelancer68

    tag

    válasz Angie™ #16924 üzenetére

    Nekem OTP BonusGold hitelkártyám van.
    Januárban és februárban is jött email, hogy állok ebben a promócióban. Ez a februári levél:

    Gratulálunk, Ön december és január hónapban is teljesítette a „20 éves az OTP hitelkártya” promócióban meghatározott költési feltételt!
    Használja hitelkártyáját februárban is, hogy Öné lehessen a 10 000 forintos jóváírás!
    Ne feledje, az OTP hitelkártya 20. születésnapja alkalmából kapható 10 000 Ft extra jóváírás feltétele, hogy OTP hitelkártyájával 3 hónapon át (2023. december 1. és 2024. február 28. között) legalább havi 150 000 forintot költ.

    A költésbe beleszámítanak a főkártyával (és ha van, társkártyával) végzett vásárlások, a készpénzfelvételek és csoportos beszedések.1
    A 10.000 forintos összeget 2024. március 31-ig írjuk jóvá Önnek a hitelkártya számlán, miután megvizsgáltuk a feltételek teljesítését.

    A másik, amit kérdeztél:
    Az OTP BonusGold hitelkártyával az év végi visszatérítés maximum 50 000 Ft. Nincs havi limit, amikor eléri a maximum értéket, nem ad hozzá többet. Jelenleg én 26986Ft-nál tartok, azaz kb. júniusra elérem a maximumot.

    Az akciós visszatérítés pedig, hogy alapból 1% visszatérítés jár, de szoktak lenni ennél nagyobb akciós visszatéritések is.
    pl. tavaly ilyenkor

    Összesen 3% pénzvisszatérítés tavasszal
    Fizessen OTP BonusGold Hitelkártyájával és 3% jóváírást kaphat!
    Március 1. és május 31. között Ön – az évszaknak megfelelően – összesen 3% pénzvisszatérítést kaphat hitelkártyás vásárlásai után, ha:
    ruházati üzletben, cipőboltban és fehérnemű boltban vásárol
    sportáruházban vásárol

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák