Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Keem1 #4248 üzenetére

    Sokan a fekete jövedelem - nehogy már tudják mennyi pénzem van... meg tartoznak ezért levonják a fizetésük 10-20-30%-át, stb. nem egy ismerősömel beszéltem már erről, mind-mind ezekkel érvelnek, hogy így a köcsög bankok lehúznak (ha jól használod még te kapsz pénzt és nem lehúznak)... hogy a NAV belelát, hogy az állam lehúz, stb.

    Valamelyik nap is beszéltem egy ismerősömmel pont erről és neki 30+ évesen SOHA nem volt bankszámlája - bankkártyája!

    Mondom bazze, azt hogy én napi szinten használom... mobil appon parkolok, veszek koncert - mozijegyet, autópálya matricát... paypassal fizetek minden 5E alatti vásárlást... gyorsabb! nincs ja apró, lehúzás, visszaadási probléma, lassúság, stb.
    (tény én se tartom minden pénzem a bankba, de azért...)

    Mondjuk én nem értem ezt a "levonást" se, ugyebár inkasszóznak meg minden... valahogy én mindig korrekt próbálok lenni, így soha nem volt "behajtós" történetem... ellenben nem egy ismerősömnek van... hogy folyton akár egy bkv büntetés vagy banki hitel / cofidiis-provident, minden szar miatt ugyebár "tartozik"... és persze hogy "behajtják", amilyen formában tudják, ha inkasszó, akkor úgy! (ezért sincs sok ismerősömnek se számlája avgy munkahelyén is ugyebár ezért kp-ba kéri a fizuját, stb.)

    Amúgy a kp-hoz téma:
    https://kiszamolo.hu/keszpenz-te-draga/

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák