Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz vnorbi #5011 üzenetére

    Az lett. A lényeg, hogy a bankos fickó szerint mindig arról a számláról vonja az utalás költéségét a bank, amiről utalunk. Valami uniós szabály miatt most már akkor is befogadja a rendszerük az utalást, ha nincs elég fedezet rajta... Csak ezt nekem, honnan a bánatból kéne tudni, ha utalás közben nem jelez hibát?
    Korábban automatikusan levonta utaláskor a díjat. Szóval nekem azért nem sikerült, mert a teljes összeget akartam utalni, és nem volt fedezet az utalási költségre, ami egy ezrelék. Pár hónapja ilyen, ennyit mondott. Végre nem a hölgyikéhez kerültem :)
    Ami még totál logikátlan, hogy amit én ma elkezdtem a neten utalást, az még mindig függőben van, és ő sem tudja törölni. Én sem találtam meg a weboldalon, hol lehet visszavonni. E miatt nem is tudta megszüntetni a deviza számlám. De basszus, ha ott vagyok, és kérem az egész összegem, plusz megszüntetném a számlát, akkor miért nem lehet visszavonni? Max valami papírt akkor aláírok, hogy igen, akarom. De nem, ilyen sincs.

    És még nincs vége, tegnap igényeltem újra direkt brókert, majd abban a hiszemben, hogy sikerült is, üzleteltem. Este látom, piros üzenet, a direkt bróker aktiválása időtúllépés miatt sikertelen. Utána láttam, mennyit is vont le a tőzsdei tranzakciómra... király. Ez nagyon nem az én bankom.
    Ugyanez volt ugye a múltkor az sms megerősítéssel, majd elismerték, hogy náluk volt a hiba. Csak ez így elég gáz, hogy mindig panaszt meg hibajelentéseket kell nekik írogatni... Hogy használhatnak ennyire béta állapotú rendszert? Miért nem tesztelik előtte normálisan?
    Másnál nem volt gond a DirektBrókerrel a napokban?

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák