Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz pataslogeza #83996 üzenetére

    "Pontosan mi is a szakteruleted? Ha mar itt jarunk es nem titok, akkor elarulhatnad hogy pontosan mivel is foglalkozol, hol es milyen beosztasban. Csak hogy tudjam ki osztja itt az eszt minden temaban es mindenkinek."

    Az égvilágon semmi közöd hozzá, pláne személyeskedéssel megtűzdelve és ha tovább folytatod, ki is raklak a topicból, mint a szél! Egyébként ha olvastad volna az elmúlt 10 évben a topicot, leszűrhetted volna. A korábbi személyeskedésed kapcsán meg kicsit fura, hogy a szememre veted, hogy lenézlek! Csodálkozol?

    "A 0,5% meg nem hiteles info, csak irni akartam egy nagyon kicsi szamot, lehet hogy tobb ennel, vagy ennel is kevesebb, mondjuk 0,1%, de igy is 2400 vasarlo, aminek csak 2%-a az 50 plazma vasarlo."

    Szóval magad is elismered, hogy halvány fingod nincs a pontos számokról. Mondjuk ez tudható volt.

    "Az 50 plazma vasarlo meg ugy jott ki, hogy latok vagy 9-10 plazma hirdetest (honapok ota hirdetik) amire egyenkent van 2-3 erdeklodo, akik tobbnyire nem veszik meg az irrealisan magas ar miatt."

    Gratulálok az okfejtéshez, ezek szerint a teljes használtpiacot lefedően foglalkozol minden apróhirdetésoldal minden plazma hirdetésével. Irigylem az időt és az energiát, amit erre fordítottál, hogy eme egzakt statisztikát fel tudd állítani!

    "Az a linkelt plazma egy kirivoan magas ar a nemet piacon, es valoszinuleg nem fog elkelni, vagy ha igen akkor nagyon sokara. Irtam en is hogy kulfoldon is vannak irrealisan magas arak, de azok tobbnyire nem kelnek el, vagy csak nagyon sokara. "

    Köszönjük a magyarázkodást!

    "Ja, elvonatkoztatni meg nem akarok. Ha valamit leirsz, azt ugy ertem ahogy irtad. Ha azt irod hogy kek az eg, akkor nem fogok azon agyalni, hogy talan ugy ertetted hogy kekeslila."

    Nem. Én leírok valamit, te meg belemagyarázol olyasmit, ami nincs mögötte és senki nem is feltételezi.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák