Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz balisz #84035 üzenetére

    Az a gond hogy te mint valami közgazdász átlag vásárlókban és rajtuk a profitmaximalizálás érdekében lenyomható kompromisszukban gondolkodsz. Mi pedig technikai szempontokból, videofil oldalról.
    Plazma soha nem volt tökéletes, de referenciát képez számunkra mert még nem sikerült egy VT-nél vagy Kuro-nál jobb megjelenítőt alkotni.
    Az én látásmódom szerint aki a fizetéséhez képest hajlandó súlyos összeget kiadni egy adott tárgyra akkor arra rendkívül igényes. Az hogy ezen igényes emberek közül jelen esetben a mozgásmegjelenítés a tudatlanság vagy egyszerűen mert nem látja annyira hátránynak irreleváns, a fontos az hogy képes az adott eszköz technikailag megfelelni a céljának. Videofil natív 24p BD minőségű tartalmat néz sötét(ített) szobában, belőtt nézési távolságból. Ehhez kell a technológiának alkalmazkodni, és minden más funkció extra. Ezt az igényt jelenleg a plazma képes a legmagasabb szinten kiszolgálni.
    OLED sample and hold típusú megjelenítő, és amíg át nem térnek 120p-re, ill. a meglévő százezernyi filmet ét nem varázsolják szintén 120p-re addig minden sample and hold típusú kijelző kompromisszumos az impulzusossal szemben. Okos emberek ezért kitalálták a BFI trükköt, így a készülék egyaránt alkalmas álló és mozgókép megjelenítésre. Jelenleg az OLED nincs felszerelve ezzel a funkcióval, és mindaddig amíg nem lesz a plazma előnyt élvez. Ha felszerelik az OLED-et BFI-vel és képes lesz azáltal megfelelő kalibrált fényerő mellett hozni a plazma mozgásfelbontását, onnantól kezdve technológiailag az OLED élvez előnyt. Ilyen egyszerű ez.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák