Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz r3dsnake #16532 üzenetére

    Nem tudsz mást tenni, mint random címmel regisztrálni, mivel a hazai címeddel nem is enged feliratkozni a külföldi Store-okba. Sajnos ez van, a Sony sz*rik a kelet-európai régióra. Gyanítom ebben a Sony Hungária is erősen benne van, kishazánk a nemtörődömség melegágya. Nincs magyar Store illetve PSN, márpedig eléggé nonszensz lenne, hogy egy valag pénzt kifizetsz a gépért és csak offline-ban tudnád használni, mert ugye az online multi játékhoz is kell legyen egy PSN account-od, amit még jelenleg is csak külföldi PSN-hálózatban tudsz létrehozni. Amúgy a világ minden táján ugyanezt csinálják a PS3 user-ek, mivel a Store-ok kínálata eltérő és emiatt át-átnéznek a felhasználók más ország Store-jaiba is. Ezt pedig csak úgy tudják megtenni, ha egy ottani címmel regisztrálnak.

    Ettől függetlenül nincs vele baj, működik az online-vásárlás is, viszont bankkártyával az utóbbi időben már nem tudsz vásárolni, ezért marad a PSN Card. Ez viszont teljesen kulturált, bepötyögöd a kódszámát és már jóvá is íródott az egyenlegeden a kártya ellenértéke. Ezek után már válogathatsz is a Store-ból, ami tetszik azt kifizeted és már töltheted is, a számlát meg a regisztrációhoz használt e-mail címedre küldik.

    A letöltött játékok természetesen a gép minden felhasználója számára elérhetők, akármelyikőtök is jelentkezik be a profiljával, mindkettőtökében ott lesz a telepített játékok között. A letöltött játék nem a megadott lakcímhez, hanem az account-odhoz tartozik, aminek címét később szerintem módosíthatod, de ugye később is csak angliai/USA-beli címet fog elfogadni az adott Store.

    Elméletileg működhet a másik gépről való bejelentkezés és az oda való letöltés, bár ezt még sosem volt alkalmam kipróbálni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák