Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz Astroboy #106792 üzenetére

    Az oszlopon 2D-s van, a kasszáknál 3D-s, az alulról és oldalról is egy tükörről visszaverve le tudja olvasni, azért jobb.

    Azt nem értem mit olvasgatnak le a blokkról, gondolom az lenne a célja, hogy a kapu csak annak nyíljon aki vásárolt, ne tudjanak sumákban kilógni ott az emberek. De hát ezért vannak a pultban, látják ki az aki ki akar szökni. Főleg mikor ketten is vannak. Gondolom régi blokkal nem működik, mert tudja a gép, hogy amit leolvas az friss vásárlás. Ennyi erővel a bejáratnál is kimehetek, mert ott is kb. minden második alkalommal látok csak biztiőrt. Fullba van kamerázva minden is amit ráadásul néznek, mert ha valamit leverek és kifolyik fél perc múlva már bemondja, hogy menjen a takarítószolgálat oda.

    Ezekkel már régebben is volt gondom, mert ki volt kapcsolva a súlyérzékelés egy ideig, aztán kevesebbet számolt nekem (karton ásványvíznél csak egyet) és mikor kérdőre vontam mi a fenéért nem méri le és szól nekem a gép? Hát mert ki lett kapcsolva. Ja, mert 2022-ben olyan nagy nehézség ezt megoldani, ha lecsippantok egy ásványvizet és ráteszem a mérlegre és az pont 6x súlyú lesz akkor WOW :Y az lehetséges, hogy azért mert egy egész kartonnal vettem? Valószínű ezt tudja is a gép amúgy, ehelyett kikapcsolják. :W

    [ Szerkesztve ]

    Megcsinálta! Megcsináltaaa!!! Starship IFT-4 *WD40-es plazmacsúsztatás*

Új hozzászólás Aktív témák