Új hozzászólás Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    válasz cskamacska #2215 üzenetére

    Nem érzem úgy hogy a modik neki adnak igazat, csak betartatják az előírásokat.
    De ez az élet más területén is így van sokszor - kezdve a bíróságoktól, ahol a bűnözőnek több joga van sokszor, mint az áldozatnak, és a bíró köteles a törvény szerint eljárva a legapróbb hiba esetén is felmenteni a negyvennyolcszoros nagymamagyilkost, mert piros helyett kék zacsiba tették a véres kést, stb.
    Másfelől akinek a rendtartás a feladata, nyilvánosan nem cselekedhet a szabályokkal ellentétesen, még ha néhány esetben tudja is jól, hogy az adott eset pont a kivételt erősítő szabály lenne.
    Engem is állított meg rendőr, nem volt bekötve az övem, mondtam, nem értek egyet a használatával, 2 ismerősből az élte túl a balesetet, aki nem volt bekötve (a történet igaz, és valamire kellett fogni a dolgot, az kevés lett volna hogy mi a francnak bekötni amikor 10-zel araszolunk a dugóban), mondta, ő sem ért vele egyet, és jó utat kívánt.
    Megtehette, nem látta - hallotta senki.
    De a modikra ez nem igaz, csak feszültséget szülne ha nem tartanák be a szabályokat, mindenki mindenért őket támadná.
    Azért modik hogy betartsák és betartassák a szabályokat, nem azért hogy minden esetben mérlegeljék a VALÓS igazságtartalmat, és elbírálják hogy jó-e vagy sem az adott szabály.

    Postázást nem vállalok.

Új hozzászólás Aktív témák