Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz 206 cc #11750 üzenetére

    Szia!

    Helix V3-ról váltottam MOD-ra, Vamo V2-re.

    Korábban írtam itt, hogy kísérletező típus vagyok. Helix mellé tényleg fölös lenne egy ilyen készülék, de gondolom nyitott vagy az új dolgokra, úgyhogy mindenképp jó, ha van ilyen a háznál. Amennyiben hosszabb távra tervezel, javasolnám a 2 x 18350-es akku vásárlását. Egyrészről az igazán izom cuccokhoz (pl.: Genesis) jól jöhet a +erő. ráadásul így van mozgás tered, tudod akár "rövid" üzemmódban is használni 1 x 18350-el.
    1442 Ft darabja, én 4 db-ot vettem, hozzá pedig egy Xtar WP2-t. A töltő, amit kint árulnak fogalmam sincs, hogy milyen, erről valamelyik hozzáértő majd nyilatkozik. Szerintem külön készülék + töltő + akku.

    A Helix magában nem egy rossz cucc, csak elég rossz konstrukció, én már elég régóta nem használom, mert szinte minden hasonló jobb nála. Már a Vivi/Mini Nova is jobb nála, és ott van a készülékre passzoló méret, és lényegében pont ugyan úgy fel tudod újítani, mint a Helix-et. Másik üvegszálas integrált patronnak ott vannak VapeOnly BCC-k, legyen az kicsi vagy nagy méretben, ha a Helix felújítás nem okoz gondot, ez sem fog. (Ha meg igényesebb kivitelre vágysz, Protank vagy Davide).

    Aztán, ha már van egy ilyen cuccod, érdemes elindulni a felújítható kazánok útján...mondjuk ne Genesis-el kezdj szerintem.

Aktív témák