Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Brumi˘ #12011 üzenetére

    A többi része lehet...kb. én ezzel a történettel be is fejeztem az Innokin termékek vásárlását. Most erősen gondolkodom, hogy még használat előtt egyből eladom, hogy őszinte legyek, megbántam, hogy eladtam a Vamo SS-t. Egy SS készülék nekem nem az jelenti, hogy van benne rozsdamentes acél is...hanem azt, hogy abból készül, és maximum azok az alkatrészek nem, amik nem készülhetnek másból. 2 hónapos készülék elkezd lerohadni? Egy Vamo-nál, egy S. Zmax-nál meg még 100 más készüléknél meg tudták oldani, itt nem, Nagyon trágya hozzáállás, és ráadásul pofátlan megvezetés, mert mindenhol SS-nek van beállítva a készülék. Az, hogy a kijelző körüli keret nem az, basszus, díszelem...de az akkukupak? Pont az a része a készüléknek, ami általában a legelőször karcosodik?

    csakb: nem garanciát kérek. Megkérdezem, hogy ezt hogy gondolták, amikor a saját hivatalos oldalukon ez van:

    The iTaste SVD (Superior Vaping Device) is a tube style, variable voltage, variable wattage Electronic Cigarette, made of Stainless Steel.

    Cabrio: 2 hónaposan elkezdett kopni? Szégyen. A krómozott eGo-m óta megfogadtam, hogy nem veszek még egyszer fújt sz@rokat. Nem azért fizetek egy valag pénzt, hogy utána igénytelen, lekopott készülékekkel mászkáljak. Ezzel lényegében azt is sikerült elérniük, hogy szinte eladhatatlan lesz a használt készülék. Ki a franc fogja megvenni, amikor szana-széjjel lesz kopva?

Aktív témák