Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz wwenigma #2014 üzenetére

    Hol láttál olyat az EO-n, hogy "Joyetech termékeket árulunk"? Hogy lenne "hamis", ha egyszer nem mondta senki, hogy Joyetech?

    E-cigiben egyébként kb. nem létezik olyan, hogy "eredeti". Szabványok vannak, pl. 510-es csatlakozó. Meg olyan van, hogy X márka, és ha azt írják a terméklapra, akkor eléggé elvárható, hogy azt is árulják. De pl. az, hogy Joye 510 aksi, egy típusmegnevezés, nem egy márka. Az EO "nem fedi fel a lapjait" az esetek nagy részében. Pl. a fémházas nagyobb dual coil patronjukról tudhatod, hogy Smoktech, mert rá van írva. De a többi cuccuk hogy milyen forrásból van, azt nem jelölik, ergo nem is mondhatod, hogy "hamis". Amire az van írva, hogy Joye 510 aksi, az az is, max. nem a Joyetech terméke, ahogy azt ők nem is állították. (Tudtommal egyáltalán semmilyen Joyetech terméket nem árulnak, megvan rá az okuk.)

    Ami viszont tény, sokunk véleménye alapján: minőségi termékeket árulnak, és ha mégis hibás csúszik be, akkor kicserélik/visszaveszik/megoldják, ahogy kéred.

    Egyébként tudtommal a HC-hez sincs semmi közük, de az biztos, hogy a T2 NEM egyenlő a HC-s 510T-vel. És ami még tény: ez pl. egy állati jó kazán, és én innentől pont lesz****, honnan való. (Ami meg a szétszedhetőségét illeti, amit más kérdezett: szvsz kifejezetten könnyen szétszedhető, pucolható, összerakható.)

    Pl. Xero a saját tapasztalatai alapján azt mondja, neki Joyetech kell mindenből, ő azt szereti. Oké. Akkor ő odafigyel arra, hogy akárhonnan vásárol, csak olyan shopot válasszon, ami garantálja, hogy ilyet árul. Ez egyéni hozzáállás kérdése. NEKI nem is feltétlenül ajánlom az EO-t. De a shopok többsége nem Joyetechet árul, és amíg nem mondja azt, hogy igen, addig ne is várjuk el tőlük, hogy "eredeti" legyen a termékük. Nem a Joyetech az egyetlen e-cigigyár Kínában, és nem is biztos, hogy a legjobb, pláne nem minden termékre, és főleg nem mondható, hogy az az "eredeti", ami Joyetech. Az nem eredeti, hanem Joyetech. Rajtam most egy kínai boltban vásárolt műbőr csizma van, amit noname kínai műbőr csizmaként vásároltam, ez volt a termékismertetőjén. Ergo nem is mondom, hogy hamisítvány, mert nem bőr és nem X márkájú.

    Szóval úgy lehet megbízni az EO-ban, hogy hiszel azoknak, akik hosszú ideje elégedetten vásárolnak tőlük, és/vagy kipróbálod a termékeiket, és ha nem vagy elégedett, cserét/visszavételt kérsz. De nem azon az alapon, hogy "nem eredeti" a cucc, hanem hogy esetleg nem vagy megelégedve a minőségével. (Vagy vásárolsz olyan helyen, ahol Joyetech cuccot árulnak, ha ez a vágyad.)

    Amit ők kimondottan X márka forgalmazójaként árulnak, az kizárólag a FA aroma és pár FA lötyi. Ezeket számon lehet tőlük kérni, ha esetleg nem ilyen márkajelzésű cuccot küldenek. A többi terméküknél nincs forrás megjelölve, csupán pontos méret, teljesítmény, súly stb. Ezeket akkor reklamálhatod, ha a megjelölt adatoknak nem felelnek meg.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák