Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz Xero #2034 üzenetére

    Lehet, hogy ők hozták létre, fejlesztették ki, de mivel levédetni elfeledték (meg ez Kínában nem is olyan egyszerű...), ezért jelenleg nem tulajdonuk márkanévként sem az eGo, sem a Joye 510, és mivel ezer gyár gyárt ilyeneket, ez mostanra egy típusmegnevezés. Tehát ha egy e-cigishopban annyi van feltüntetve, hogy Joye 510 termék, én nem tételezem fel, hogy az Joyetech termék, és nem érzem ettől "koppintásnak" a nem Joyetech által gyártott darabokat, csak tudomásul veszem, hogy más gyártja.

    (Ami a stabil minőséget illeti, abban én személy szerint egyrészt nem bízom semmilyen kínai terméknél, másrészt pl. a T2-k, BUD-ok nekem mind kifogástalanul működnek, ahogy az olyan aksik is, amiket fillérekért vettem noname helyeken.)

    Más kérdés, hogy mivel a Joyetech termékek jellemzően semmivel sem drágábbak az egyéb gyártmányúaknál, aki ilyet szeretne, mert ebben bízik, annak nem túl bonyi hozzájutni.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák