Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz wwenigma #2077 üzenetére

    Erre én elmondhatom, hogy semmi közöm az EO-hoz, nem kapok fizetést, kedvezményt, SEMMIT a moderátorkodásért, csupán szívesen vásárolok ott a kezdetektől, sokat beszélgettem a staffal és sokat vagyok gép előtt, ezért megkértek, hogy ha nekem nem gond, akkor ugyan figyeljem már a fórumot, hogy ha valaki szemetel, trágárkodik stb., akkor moderáljam ki, én meg elvállaltam, mert nem kerül nekem semmibe. De ezt te nem hiszed el, mert jobban esik a tudat, hogy "mindent értesz". Legyen úgy, nekem nem lesz attól rosszabb az életem, hogy te ezt gondolod. Más is hitte/hiszi, hogy az EO-nak dolgozom, illetve akármilyen juttatásért cserébe emlegetem pozitív felhanggal őket. Annyi baj legyen.

    Egyébkén jelen esetben csupán azért említettem meg moderátori funkciómat, mert "elhangzott" az a megjegyzés, hogy az EO nem engedi a nem őket dicsérő hsz-eket megjelenni, ezt meg funkciómból adódóan biztonsággal tudhatom, hogy nem igaz.

    Amúgy pedig pusztán magánvéleményként megemlítem, hogy SZERINTEM miért szerepel EO-n és máshol is Joye 510-ként a nem a Joyetech által gyártott 510-es termék is. Sosem beszéltem erről az EO-sokkal vagy más shop üzemeltetőivel, mivel személy szerint engem nem érdekel a gyártó, amíg a minőség rendben van, tehát ez végképp 100%-ig csak a saját véleményem:
    Mivel Mo.-n még elég friss termék az e-cigi, pláne úgy, hogy itthon, hazai shopból vehesd a termékeket, ezért sokaknak még az egész téma egy nagy büdös katyvasz, alig értenek belőle valamit. (Ezt szerintem nem kell nagyon magyarázni, elég, ha itt visszatekersz pár hsz-t, láthatod, hogy elég sokan nincsenek még az alapfogalmakkal sem tisztában.) Viszont nagyon sokan szeretnének e-cigizni, januártól még sokkal-sokkal többen, mint eddig. És sajnos legtöbben nem nagyon szánnak időt, energiát arra, hogy alaposan utánajárjanak, csak kérdeznek kettőt egy fórumon, vagy annyit sem, csak kattognak a shopok között, majd vesznek valamit. És persze mind azt szeretnék, hogy egy jó termék kerüljön a kezükbe, füstöljön, mint az állat, soha ne merüljön le, soha ne kelljen tölteni stb. Na most ha ezek a tájékozatlan népek csak úgy blindre vásárolnak, akkor sanszos, hogy sz*rt vesznek. Elégedetlenek lesznek, ami nem jó az üzletnek, mert egyrészt ők többet nem fognak vásárolni, másrészt más sem fog az ő ajánlásukra vásárolni, mert nem azt hallják majd az illetőtől, hogy az x e-cigi, amit y helyen vett, sz*r, hanem azt, hogy AZ e-cigi sz*r.
    Ha pedig egy totál kezdő, semmit nem értő valaki ránéz egy 510-es cigi fotójára, sok különbséget elsőre nem fog látni egy e-Health fotójához képest, és ha egy sort is olvasott bárhol, akkor azt már tudja, hogy azt nem akar venni. (Vagy már vett, látta, hogy nem jó, és most jobbat akar.) Ha veszi a fáradságot, és rákeres, hogy 510, az úgy önmagában elég sovány eredménnyel kecsegtet, és össze-vissza fogja keverni, hogy akkor most a csati 510? Vagy ez a neve? Vagy ez mi ez? Ha viszont arra keres rá, hogy Joye 510, akkor arról a típusú cigiről fog infókat találni, amit a fotón látott: egy vékony, az e-Healthnél jelentősen jobb, de mégis cigire emlékeztető formájú és méretű cigiről, ami kiváló választás lehet azoknak, akik normális e-cigit szeretnének, de (eleinte) nem tudnak lemondani a cigi képzetéről, és fontos nekik, hogy ne egy szivar méretű valamivel füstölögjenek.

    Ami meg azt illeti, hogy az EO akár itt, akár máshol "futtatva van", az speciel neked azt mondja, hogy az EO tesz ezért, hogy beépített fórumozóik vannak, akik orvul félrevezetik a népet, és azt mondják mindenhol, hogy az EO jó, pedig az EO sz*r. Nekem, akinek van velük már közel fél éves tapasztalatom, azt mondja, hogy az EO-t sokan ismerik, szeretik, és ezért sok helyen jelzik ezt a kezdőknek is. Ez már csak ilyen. Ki-ki azt olvas ki a sorok közül, amit akar.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák