Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz fer #2562 üzenetére

    Biztosan kell a standard akksi,én is arról használom,és úgysem az az ordenáré füst,stb...
    DE lehet ennek is köszönheti a stabilitását is.Lényegében "kezdőként" annyit tudok felróni neki,hogy az egyik a kettőből eresztett a szívór ész felé a gumitömítésnél(bár ez úgyis elmúlik szétszedés után,mert a tüskét a kazán tolja be a gyárban addig,amíg tudja,szétszedéskor meg külön tolja be az ember,kábé fél milivel bentebb is kerül,DE tuti nem fog szivárogni),a másik az,hogy a kazánrész nélkül érdemes feltölteni és a dugót betenni,ugyanis a dugó miatt elég sok lötyit kinyom a szálon át,telicsapja a kazánt,és már szörcsög is...
    Vagyis jobb úgy,hogy feltölt,gumidugó,és a felsleg felitat a kazán visszatolása előtt,és még PG-vel sem fog engedni semmit.BÁR én szálat is cserélni fogok,mert még ígyis sok anyagot pazarol.És lehet,hogy ezért is erőtlen,mert nem tudja a folyadékot rendesen párologtatni.
    Viszont ebből jön,hogy nem ég meg,nyilván emiatt bírja sokáig,és lágy,kellemes íze van,bár torokhatás is kevés,de aki nem erős cigit szív,annak nem is hiányzik,én light bagó előélettel teljesen jónak találom.
    fontosabb,hogy könnyen kezelhető,tisztítható,"egyben van" a cucc.
    Ami még számomra blama,az a matrica...nincs is tökéletesen feltéve,nem is méltó hozzá,én szerintem szépen megfújom festékkel inkább majd ugyanolyanra.Plusz hiába óvatoskodik az ember,egyszerűen nem lehet úgy visszatenni,hogy aztán ne szoruljon rajta,a gyári állapotában jó eGo kazánborítás.

    Tes,adtam volna fel a palackokat,de sajna csak hétfő...most értem haza,közbejött némi gépjavítás :( Így sajna csak sétáltak egyet.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák