Aktív témák

  • turho

    addikt

    válasz Wendelke #2676 üzenetére

    Szia!
    Kezdtem EGO Integrált XL-lel. Jó-jó, csak a vatelinesség, meg hogy benyel sok löttyöt...szóval jó lesz tartaléknak. 10-es skálán 3 pont TH és 6 pont íz.
    Utána Clearomizer. Egyik csak 1 napot bírt, másik kicsit folyat de megy. Hát, nem nevezném üzembiztosnak, csak másodkészüléknek alkalmas. TH-ja 8-9, Íz 5-6.
    Utána Smok 510 2.5 ml integrált vatelines is jött, olyasmi mint anagy EGO, minden paramétere.
    LR Drip kazán szett az E-C-től: nem megy rendesen, szerintem hibás a szál benne, nem füstöl nagyon, viszont hőt azt termel. Nem is éget, szóval azt félrelöktem.
    Tank A patronos kazán: nem rossz de az én dohányosságomhoz kicsi, sokáig kell nyomni. Egyébként stabil, tetszik. A nejemé lett.
    Tank B patronos.: kicsitjobbés nagyobb tankja, az enyémlett.
    Tank A patronos töltésű SANCOMIZER, avagy a Felújítható tank kazán, alias STUKA: A legjobb nekem, ugyanis felújítható, fém esztergamunka, csavaros szálrögzítés, pótalkatrész. nagyon jó, de zsebbe kellett erősen nyúlni. A Tank A patronos megoldás miatt kicsi a patronja, kell tartalék :D TH 8-10, íz 7-10.
    T2 LR kazán: ez a másik kedvenc, nem folyik, minőségi, strapabíró, kellemes méretű,nem forrósodik, ez lesz a kedvenc mindenesem a STUKA mellett :R TH 7, íz 7. A T2 TANK mérete kicsi, 0.9 ml, emiatt ebből is kell tartalék. De olyan strapabíró hogy megbocsátom. Lyukra kell állni vele és enyhe csavaró mozdulattal kell betolni a a patront, kicsike a szilikonsapi, és begyűrődhet. Ez az egyetlen óvatosságra intő lépés. Király cucc.
    Jah, ha nagy TH-t akarok nyomom neki 3-4 mp-ig, bírja és nem éget :) legfeljebb zabál mint egy Lada 160-nál :) de melyik nem zabál olyankor?
    És egyetlen olyan feltétem ami a szopókánál mindeddig nem folyt picit sem. Az összes többi biszbasz megkóstoltatta már velem a löttyöt :D
    BUD-omat még ki se bontottam, a Halmizerem is csak holnap jön postán.
    KB ennyi.
    Remélem segítettem :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó dolgaim, ultraritka high End ACR ISOSTATIC RP-400 mk2 hangdoboz (beszámítok), Cannondale XL E-BIKE extrákkal.

Aktív témák