Aktív témák

  • szjoci

    őstag

    válasz Wendelke #2676 üzenetére

    Én EGO Plus 900mAh-s akksival + XL integrált patronnal kezdtem. Utána próbáltam BUD-ot, majd T2-t.

    Az integrálttal nem volt különösebb problémám, bár számomra macera volt a töltése (csepegtetni, várni, csepegtetni, várni, nézni hogy folyik-e...), és az sem igazán tetszett hogy nem lehet pucolni (próbáltam kifőzni de nem lett az igazi, úgyhogy ebből ez az egy darabom volt). Amúgy ízre, füstre nem volt rossz, TH-ja elég gyengécske volt nekem.

    A BUD-ból már 2x rendeltem, ez hozza ki legjobban a lötyik ízét szerintem, viszont füst szinte semmi és TH se nagyon van, valamint nehéz szívni. Hetente 1-2 alkalommal használom, amikor rámjön :)

    A T2-vel viszont maximálisan meg vagyok elégedve. Ha odafigyel az ember rá, akkor tényleg nincs semmi gond vele: pl. minden töltéskor kipucolom a patront, kifújom a kazánból a löttyöt, kb kéthetente kiégetem a kazánt. Rendeltem belőle 6db-ot december végén, azóta 1db-ot nyüstölök úgy, hogy talán a következő égetéskor fogom kicserélni benne az üvegszálat... Szóval bírja, meg én is bírom :D . Füstöl mint a gyárkémény, th-ja ütős, ízre is megfelelő (általában 18-as egyensúly RY4-et pöfékelek). Az egyetlen "negatívum", hogy amíg pl. BUD-ból 1 töltéssel el vagyok egy nap, T2-nél bizony 3-4x után kell töltenem a löttyöt. De: valamit valamiért ;)

    Mindez természetesen szubjektív vélemény.

    Üdv: Joci

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák