Aktív témák

  • nagynorbi

    aktív tag

    válasz Wendelke #2964 üzenetére

    Semmi sem veszélytelen (főleg a dohányzás nem, meg a mobiltelefon :DDD ), de ez inkább előny szerintem, mint hátrány. A MOD dolgok általában nem kezdőknek valók, hanem olyanoknak, akiknek már van némi tapasztalata az e-cigi terén.
    Mit értesz az alatt, hogy fel szoktak robbanni? Ha arra az esetre gondolsz, amit a Tisztelt Házban is megemlített egy mélyen tisztelt képviselő, akkor azt nem sorolnám a szokás kategóriába. Részleteket különben sem hoztak napvilágra, vagy csak nem leltem meg. Kíváncsi lennék rá, hogy hogyan sikerült ez a mutatvány a szerencsétlenül járt embernek.
    Volt már olyan, hogy egy mobiltelefon aksija megfőtt? Volt. Mégis telefonálunk velük. Csak az USA-ban 2,5 millió ember e-bagózik, a németeknél több mint 1 millió. Miről beszélünk akkor.
    Bocsánat a kirohanásomért, nem neked szól, csak nehezen viselem ami a médiában folyik most a téma körül.
    Az Indu már 13-14k körül megkapható, és van hozzá töltő, meg aksi is (amiket én személy szerint azonnal lecserélnék, de lehet ez csak az én hülyeségem)
    Ami aksit vennék, az mondjuk egy AW 18650-es 2600mAh protected, vagy egy Xtar 18700-as protected aksi, és egy Pila, vagy Xtar töltőt hozzájuk.
    Még csak annyit az aksi témához, hogy ha védettet veszel, akkor az gyakorlatilag mentes az olyan afféroktól, amiről említést tettél.

    Üdv.:

Aktív témák