Aktív témák

  • atiss78

    csendes tag

    Na ez nem semmi!!
    Remélem mihamarabb rendeződnek a dolgok!! :(( :(( :(( :( :( :(
    Ecigifórum.......
    "Kedves fórumtagok!

    Az elmúlt napok rámutattak arra a tényre, hogy a fórum a jelenlegi szabályrendszerével és működtetésével eljutott egy olyan pontra, ahonnan önmagát emészti fel, önmaga ellen gerjeszt vitákat.

    A felelősség nyilván az enyém, hiszen én hagytam szabadjára a felhasználókat, legyenek azok webshopok üzemeltetői, vagy „átlag” vaperek.
    Az előző indexes fórum rövidke életének is az vetett véget, hogy forgalmazók, majd az őket védő-támadó vásárlóik ölre mentek, és az index.hu üzemeltetői törölték a teljes tartalmat.

    Mi másfél éve működünk, ez idáig nem történtek incidensek, semelyik szinten. Úgy gondolom, túl sok minden zajlik jelenleg ecigis és hétköznapi szinten is mindannyiunk életében, és ennek hatására olykor meggondolatlanul, olykor rosszindulatból cselekszünk

    A jelenlegi szabályrendszer, ha nevezhetjük így azt a néhány pontot, amit anno megfogalmaztam a továbbiakban tarthatatlan, átdolgozásra szorul. Rendezni kell a viszonyokat, el kell különíteni az érdekeket és a jövőre nézve meg kell akadályozni a hasonló esetek kialakulását, és ez az én feladatom.

    Ehhez a feladathoz azonban idő kell, és ez alatt a fórum üzemelését felfüggesztem előre láthatólag holnap estig. A leállás fő oka, hogy a kialakult helyzet ne gyűrűzzön tovább, hogy kellőképpen átgondolt, tapasztalatokon alapuló döntéseket hozhassak, ill. hogy a visszatéréskor automatikusan az új szabályzat léphessen érvénybe, azt a kezdetektől be lehessen tartatni.

    Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek, lépjetek el kicsit a monitortól és legyetek a szeretteitekkel.

    Üdvözlettel:
    Kovács Dániel - eki"

Aktív témák