Aktív témák

  • Kígyó

    senior tag

    válasz Xero #4150 üzenetére

    Es persze nagynorbi.

    Mas.

    Probalgattam ugye a T3-at Lavaval. Azt tapasztaltam, hogy 3.7V-tol hasznalhato, 3.8V-nal tovabb nem is erdemes menni, ott mar kicsit "too much". 4.1-nel pedig mar eget. Legalabbis a Lacas egyensuly lotyimet. Az Ego plus-ommal teljesen hasznalhatatlan, ami nem is csoda, hiszen azon 3.3-at mertem. Ami viszont erdekes, hogy a full-ra toltott Ego VV-vel is hasznalhatatlan, ami 4.2V-rol indul. Ergo tobb, mint 0.5V a feszultsegeses a T3 alatt.
    Imist-et meg nem teszteltem, de mivel annak meg nagyobb az ellenallasa, mint a t3-nak, es foleg hogy lehet kapni kromosban, en azt mar inkabb egy krom lavaval vennem. Mar csak azert is, mert tapasztalataim szerint a legtobb kazan 2-3 tized Volt intervallumban mukodik jol. Ennel pedig egy Ego akksi teljesitmenye tobbet csokken, mikozben merul, meg ha valahol bele is talal rovid idore ebbe az intervallumba.

    Mas.

    Megerkezett az NGP Genesis-em. Nehez szavakat talalni. Ahhoz tudnam hasonlitani az erzest az ego es 510-es kazanok utan, mint amikor a 125-os ETZ-rol atultem a 600-as Yamahara vagy a 750-es Suzukira. Egy masik dimenzio. Teljesen igazad volt, nagynorbi! Tobbi cucc ment is a kispadra! :D

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák