Aktív témák

  • vazzz

    őstag

    válasz Wendelke #4322 üzenetére

    Hát... nem sokáig tartott az öröm.. :W
    Zsebre raktam, ezt elfelejtettem, és beültem a kocsiba. Megfeszült, eltört a plexi a szipkánál.
    Mivel nem akartam veszni hagyni a jól sikerült v2 modot, nekifogtam a felújításnak. Volt egy Raven kupakom, annak a menete pont akkora, mint ami a Revolution-hoz kell... de sajna az csak az egyik oldalon van. Szétszedtem a kupakot, gondolván, hogy a másik felébe majd simán beleteszem a Revolution menetes részét és készen is vagyok... sajna nem passzolt bele, lötyögött kicsit, így ez a projekt nem jött be.
    Saccra az 5ml-es fecskendő olyasmi volt, mint ami nekem kell. Szétvágtam, nem ment bele a menetes rész, de egy kis melegítés után szépen megadta magát. Kb. 1,5mm-rel rövidebbre vágtam az új házat, mint az eredeti volt, mert azon nem tetszett az, hogy a fűtőszál feletti szilikonkupak és a kis fémcső pereme között volt még egy kis szilikongyűrű, ami arra szolgált, hogy a szipka felőli menet rendesen rá tudjon zárni a szilikonkupakra. Így, hogy rövidebb lett a ház, már nincs szükség a "pótgyűrűre", és nem áll olyan nyomorékan az egész.
    Vékonyan adtam neki egy kis pillanatragasztót, összeraktam. Kb. fél órát hagytam száradni, kimostam, kiszárítottam.
    Hogy csinosítsak rajta egy kicsit, szétvágtam hosszában a szétszedett Raven kupakot, így rá bírtam húzni az egészre, és még betekintő ablakom is lett.
    Nem lett túl szép, de a célt szolgálja. Asszem a jövőben jobban fogok a patronokra vigyázni. :)
    Képek

Aktív témák