Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    válasz Omega81 #5242 üzenetére

    Akkor biztos olvastál engem is. Szóval kicsi joye 510-el ne kezdjél :)
    Én most rendeltem be egy ego spin-t 900mah -at a két joye mellé. Először mindenki a kis cigi formát keresi, mert az a megszokott az analóg után. Igaz nekem még ego sem volt a kezembe, de szerintem biztos gyorsan hozzá lehet szokni. Ami elvileg nagyon jó az a lavatube. De ez vastagabb az ego aksinál is.
    Tegnap az ecigi fórumon végigolvastam a vivi nova tank topicját és a legtöbben istenítik. Nem folyik, nem éget, és nagy a tartálya. 3ml, a mininek 2ml. Ez elég egész napra. Egy erős aksira rácsavarva bírja egész nap.

    Amin én most elgondolkodtam, de egy ideig biztos nem rendelem meg, mert már többe vagyok mint a havi cigi kiadásom, így már csak lötyi rendelés lesz.
    Az ez: [link]

    Belinkelek egy postot onnan ami elgondolkodtató

    Szerintem vedd meg! Nagyon jó, nagyon pici, nagyon kézre áll. A Magnum meg király vele. Ja, adapter mindenképpen kell hozzá, mert minden jól néz ki rajt, és azzal már érkezéskor be lehet járatni a menetet, mert kicsit szorul elsőre. Szép meg jó egy eGo akksi, de hát nem ez a kategória. Én is azokkal kezdtem, de már csak ilyen \"extra\" dolgaim vannak. Az eGo túl standard már. Ez visz mindent! Meg a króm Lava! Bárcsak ilyen MOD-okkal kezdtem volna! Sok pénzem maradt volna! Viszont ahogy elnézem Ostinak nem lehet ez nagy üzlet, mert örökös darabnak néz ki nagyon! Köszönöm ismét Ostinato!

    PS: Ma rá kellett megint gyújtanom analógra (kb 5nap után), mert lemerült mindkét aksi és nem volt nálam töltő, igaz csak 1et szívtam el, de az valami szőrű a finom ecigi után.

    szerk: Gyorsasággal szerintem nem lesz baj egyik komoly e cigi forgalmazónál sem. Érdemes ezekből választani [link]

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák