Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    A vapouronline-tól rendeltem meg ezt a cuccot - CSODÁS! Ez az első e-cigim, és az eszközről és a webshopról is csak a legjobbakat tudom mondani! Szuper az akksi (sokat olvasgattam rendelés előtt, nem akartam 3-4 alkalommal lecserélni jobbnak tűnőre az első 1-2 hónapban - remélem, nem is fogom), és az eddig kóstolt liquidek is bejönnek, a webshoppal való kommunikáció pedig villámgyors, és nagyon megbízhatóak is! Némi nikotinhiányom van (csak mentes lötyiket rendeltem), de nem vészes, füstölni meg nagyon füstöl (2,4-es elleállású Helix V3-mal, 4,3 volton)! :)

    Csináltam egy - azt hiszem - egyedi próbát is: akinek van kutyája, az tudja, hogy jobban utálják az analóg cigi füstjét, mint a macskákat. Nos, eddig kb. 20 nagyobb slukk tobacco royalt (Helm) fújtam mindkét kutyámra, de csak a füstfelhő láttán kapkodták a fejüket, eszük ágában sem volt elmenekülni. Szóval gőzölésre fel, srácok, a kutyáim is igazolják, hogy tuti!!! :))

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Aktív témák