Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Látom megint szóba került a "mit érdemes venni elsőre?"-kérdés. Nem vitatkozni szeretnék, csak kicsit árnyalni a képet: az én varivoltos iTaste V2-m és a 3 db Helix V3 patronom is megállt 15K alatt, szóval 0,1V-onként állítható feszültségű, használat közben is tölthető (pt) akksit plusz patronokat lehet venni ennyi pénzért, ami sokkal jobb, mint bármilyen, ún. "kezdő készlet", és ha valaki napi 1 doboz cigit szív, akkor kb. 1 hónap alatt behozza az árát. Ja, és a pt funkció annak, aki sokat ül autóban és/vagy sztg. mellett, szerintem sokkal jobb, mint a 2 akksis megoldás, egy ilyen készülékkel akkor sincs semmi gondom, ha elfelejtettem feltölteni. De - miután teljesen feltöltött állapotban kb. 500 slukkot bír - akkor is szuper, ha egész nap ide-oda rohangálok, tehát megintcsak felesleges a 2 akksi.

    Azt egyébként tényleg nem értem, aki mondjuk 2 ezer Ft-on vacillál. Nem azért, mert nem pénz, hanem mert az átlag dohányos 3 nap alatt (!!!) elfüstölte, amíg analógot szívott. Akkor most minek kell ekkora összegeken gondolkozni? Ha 3 nappal korábban váltasz, már be is hoztad az adott összeget! Ráadásul a nagy spórolgatásnak, az olcsóbb eszköz keresésének szinte mindig az a vége, hogy pár hónap után a polcra kerül az elsőnek megvásárolt készlet. Mindemellett ma már nagyon olcsón, nagyon megbízható varivoltos akksikat lehet venni, amik ezerszer jobbak, mint a nem változtatható feszültségű társaik, egyszerűen nemhogy nem egy súlycsoport a két kategória, hanem külön sportág! Lehet, hogy egy stabil feszültségű akksival kidobott pénznek tartod majd valamelyik liquidedet, varivoltossal meg simán elpöfékeled, mert annyival többet, annyira mást tudsz belőle kihozni, és máris a drágább lesz az olcsóbb. Arról nem is beszélve, hogy magasabb feszültségen kevesebb nikotin is elég, mert nagyobb a TH, szóval egészségesebb is a dolog, plusz olcsóbban tudsz liquidet keverni (és persze venni is).

    Már jóval korábban is írtam, hogy nem értem azokat, akik ilyen-olyan, nem varivoltos "kezdőszetteket" ajánlgatnak, és ezt továbbra is tartom. Mire jók a stabil feszkón működő cuccok? Hogy azok, akik ma kezdenek e-cigizni, ugyanúgy kidobjanak pár ezrest az ablakon, mint a régi motorosok tették? :) Még az sem spórol vele semmit, aki 1 hónap után visszaáll az analógra, aki marad e-cigis, az meg egyértelműen rosszabbul jár.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Aktív témák