Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kisscsaba74 #6711 üzenetére

    A pt-s akksinak "nagyon" tönkre kell mennie, hogy hálózatra dugva se tudjam használni, ellopni meg ellophatják a teljes, 2 akksis készletedet is, szóval ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy 3 akksi kell, mert 2 legyen nálad (ha az egyik lemerülne), 1 meg otthon, hátha napközben kirabolnak. De ha valaki nagyon erős dohányos, annak valóban nem árt, ha van egy tartalék cucca, amit gond esetén be tud üzemelni.

    Ennek viszont elég kevés köze van ahhoz, hogy mit ajánlasz egy kezdőnek. Szerintem. De ha mindenáron kell tartalék, akkor aki kezdő, az vegyen egy vv-s cuccot, egy használt bármit tartaléknak, plusz mondjuk 2 patront - még mindig belefér 15e Ft-ba. Emellett fontos, hogy megbízható helyen vásároljon az ember, ne olyan cigóktól, akik mondjuk CE5+ -os patront árulnak Helix V3 néven, holott a kettőnek annyi köze van egymáshoz, mint a VW Golfnak egy Touareghez...

    A vv-ről való visszaállást szerintem rajtad kívül nem sokan csinálták, de az teljesen biztos, hogy nem jellemző.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Aktív témák