Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz blasko92 #8130 üzenetére

    Napi 2 eseteg 3ml még normalis atallasnal, utana csokkenni fog ez is, plane ha a leszokast celzod legalabb részben. Ennel tobbnel en mar elgondolkoznek a dolgokon, de nagyban fugg attol is hogy milyen eszkozoket hasznalsz.

    Teljesen jo a szabvany Ego akku, 1,8-2,4ohm kozotti patronbol hasznald azt ami a jobb izt adja (javasolt a Helix v3 vagy a Tubby esetleg). Masodik akkunak egy Spin a trafikostol (ecigitrafik) vagy evaporrol a spinner

    Ahogy irtak mar, szabvany cigiiizt ne keress es lehetoleg ne hagyatkozzz teljes mertekben a felhasznaloi izleirasokhoz azoknal a lotyiknel amik dohanyos izt igernek, sokunknak maskepp jonnek le az izek. Pl a sokak altal nagyrabecsult RY4 szamomra szivhatatlanul xar.

    Amit javasolni tudok az az evaporos Prime66 es a Babylon. Utobbi mogyoros cappuccino szeru iz, elobbi pedig nekem a dohany kivaltasa volt kavehoz. De ezt mindenkinek maganak kell megkeresni, nincs optimalis.

    Ezen kivul a feketeribizli vagy valami gyumolcsos esetleg. Lacatol (eliquid) vagy a hunliquidrol tudsz beszerezni extra izesiteses lotyiket de ezekkel vigyazni kell mert konnyen kiutheted az izlelobimbokat. :)

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Aktív témák