Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    Csak ezért írtam, hogy annyira nem ajánlott.

    vélemény 1:
    E-Liquid.cn-ről rendeltem. 03.04.-én fizettem Pay Pal-al. Szokott módon megjött a válasz levél, hogy a ragszámot 2-3 napon belül küldik. De nem küldték....
    Másfél hét elteltével az oldal chat felületén rájuk írtam, hogy What a Fuck? Persze nem ezt írtam szó szerint, de leginkább ezt írtam volna. Nagyon kedvesek és készségesek voltak, elnézéskérések közepette közölték hogy a kínai újév és a sok összegyűlt rendelés kicsit lassabban megy az összekészítés. De megígérték hogy előre veszik az én rendelésem és feladják minél hamarabb. Láss csodát 2 nap múlva jött a mail, hogy feladták, megkaptam a ragszámot. Írták mint mások is szokták, hogy 2-3 nap mire megjelenik a nyomkövető rendszerben. De nem jelent......
    Megint várakozás, chat-en megint What a Fuck? Ismét kedvesek és bocsánatkérőek voltak. A legújabb kifogás a Kínai kongresszus miatti hosszadalmas vámprocedúra, nehézkes postázás stb. Írtam nekik hogy jó lenne ha össze kapnák már magukat 18 nappal azután hogy kifizettem a rendelést és láss csodát 23.-án megjelen a check point a nyomkövető felületeken, hogy küldemény felvéve.

    Most már csak a China Post gyorsaságán múlik.

    Volt már kínából 5-6 rendelésem igaz nem innen hanem Vaporbreak, Zainy, Health007...

    Innen most rendeltem először, de utoljára is. Tetű lassúak. Ha nem jön meg a csomag addig amíg vissza lehet kérni a pénzt Pay Pal-on szigorúan visszautaltatom.

    vélemény 2:
    Nekem napra pontosan 1 hónapba telt mire feladták a csomagot!!!! 2013.02.21-én kifizettem és 4 levél után sikerült nekik feladni 2013.03.21-én!!!!
    És persze még nem ért ide, így nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz benne és mi nem. Egyszer rendeltem tőlük, akkor a e-liquid tiszta takony volt és más driptippet tettek bele, mint amit rendeltem. Úgyhogy én többet nem rendelek tőlük az tuti!

Aktív témák