Aktív témák

  • csakb

    őstag

    válasz Izzé #9831 üzenetére

    Szia!

    "de nem tudom honnan lenne a legjobb (megbízhatóság, gyors szállítás...) "

    "a levesen kívül (ebből milyet érdemes)"

    L. 10 hsz-szel korábban: #9821.

    Én 2 db porlasztófejet vennék még hozzá tartalékba, esetleg megfelelő üvegszálat és ellenálláshuzalt, hogy olcsón fel tudd újítani a porlasztókat.

    Az egyszerűbb integráltakból a Tubby BC-t dícsérik még mostanában, de minden hónapban van egy újabb favorit. Én a V3-mal is elvoltam kezdőként.

    Hogy eGo-ból érdemes-e VV-t venni, arra szerintem nem kapsz egyöntetű választ, mert mindenkinek mások a preferenciái. :)
    Ha olcsón akarod kipróbálni a VV fílinget, akkor talán, de arra kell felkészülni ezeknél az eszközöknél is, hogy drágább elektronikus modok nem véletlenül drágák.

    Én kezdeti beruházásnak szabályozatlan, vagy stabilizált olcsó eGo-t javasolnék, és 2 db integrált patront (Nova, V3, Tubby stb.) pár pótalkatrésszel. Ha rákapsz, akkor max. egy hónap, és úgyis valami komolyabb mod és kazán után nézel majd. :)

    Nekem két hónap alatt ez volt a fejlődési utam. 2 x olcsó 1100 eGo + 2 x V3; 1 hét múlva + Dripper SS RBA (dripkazán) -> 1 hónap múlva Gripper mod + 18350 akkuk + .44 Magnum vatelines patronok -> egy hete Stuka kazán + Nico N-Storm mecha mod (18650-es) szállítás alatt. Jelenleg napi szinten, melóhelyi és rohangálós cuccnak a Grippert használom, otthon meg majd a Stuka megy N-Strommal.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák