Aktív témák

  • csakb

    őstag

    válasz Izzé #9834 üzenetére

    A vape42-nél (amúgy nagyon ajánlott, korrekt bolt) van Nova V2 is, és mindenféle VV-s eGo akku is. Pl. Vari-Go PT is, aminek a varivolt mellett nagy előnye még a pass-through töltés, vagyis töltés közben is használhatod az akkut.

    "Egyébként ezek az integrált patronok gyorsan behalnak? Csak azért kérdem, mert írtad, hogy rendeljek még hozzá az alkotórészeiből."

    A leves előbb-utóbb rákokszolódik a fűtőszálra, és égett íze lesz a gőznek. Ezt egy darabig könnyen lehet orvosolni. Az üres patront szétszeded, a kazánt meleg folyóvízben kimosod, az üvegszálat megszárítod pzs-vel, a kazánt visszaszereled a helyére, akkura fel, és pár izzítással és szorgalmas fújkálással leégeted a kokszot az izzószálról. Ez a videó segíthet: [link]. Ebben ugyan Helixről van szó, de a fűtőszál tisztítása teljesen hasonló a Novánál is.

    Ezt a tisztogatást el lehet játszani egy darabig (én hetente megtettem), de egy idő után már menthetetlen lesz a fűtőszál, valamint az üvegszál fonat is lassanként tönkremegy (elpattognak a szálak, egyre rosszabb lesz a lészállítás). Ekkor kell újratekerni a kazánt friss fonattal és fűtőszállal. Azzal csak a magad dolgát könnyíted, ha van kéznél tartalék kazán, amit beteszel az elhasználódott helyére, és tudod tovább használni a patront. Ha meg van időd, felújítod a régi kazánt, és máris van újabb tartalékod. :)

    Vivi Nova felújítás: [link].

Aktív témák