Új hozzászólás Aktív témák

  • Alastair'

    nagyúr

    Ideos X3 gyári visszaállítás:

    Ha valaki megunta, vagy problémája volt valamelyik custom rom-al és szeretné a telefont teljesen gyárira visszaállítani, annak a következőket kell tennie. Illetve nem teljesen gyári lesz, nem a 2.3.3-as, hanem az updatelt 2.3.5-ös rendszer, ami hivatalosan kijött a telefonhoz.

    1: bármilyen CWM recovery. Elkezdünk csinálni egy beckupt, de nem kell végigengedni, mert a lényege csak annyi, ha esetleg korábban nem volt még meg a Clockword mappánk és benne egy dátummal létrehozott mappa, akkor most létrehozza.
    Kivesszük a kártyát a telefonból, töröljük a recovery által eddig rámásolt fájlokat és bemásoljuk a helyére az innen letölthető biztonsági mentést. A letöltés 2 -ről szedtem le, az tuti működik, egyenlőre.
    Letöltjük a Huawei oldaláról a V100R001C151B859-számú Upgrade Software-t, kicsomagoljuk pc-n és a dload mappát a tartalmával együtt bemásoljuk az sd kártya gyökerébe.
    2: miután az sd-t visszaraktuk a telefonba a hangerő fel+power gomb hosszan nyomásával irány a recowery, és megcsináljuk a törléseket, vagyis:
    wipe data/factory reset
    wipe cashe
    advanced-ben wipe dalvik-cashe
    ha ezek megvannak mehetünk a backup and restore-ba és ott elindítjuk a visszaállítást a korábban a memória kártyára másolt fájlokból.
    ha készen van a visszaállítás, a telefon megpróbál párszor elindulni, de nem nagyon jön neki össze.
    3: vegyük ki az aksit pár másodpercre, majd tegyük vissza és nyomjuk meg egyszerre a hangerő fel+hangerő le+power gombot. Ekkor elkezdi a dload mappából frissíteni a rendszert, amit ha minden ok, egy pár perc alatt meg is csinál, majd a végén újraindul.
    Ilyenkor már a jól ismert huawei logo fog köszönteni minket majd a gyári android betöltő felirat.
    A telefont a 2.3.5-ös full gyári root mentes rendszerre állítja vissza, sőt még a recoweryt is visszaállítja a gyárira.

    A siker garantált, 100%-os működés.

    [ Szerkesztve ]

    Alister from Hell

Új hozzászólás Aktív témák