Új hozzászólás Aktív témák

  • GeoPhoto

    tag

    válasz Teng #174 üzenetére

    Ez csak simán baromi drága, és nincs opciód, hogy esetleg mégis a gépben süsd meg ha nem akarsz vacakolni.

    Ha lusta vagyok, vagy időzítve csinálom akkor a géppel sütök (nálam a kalács is nagyon finom lesz benne, legolcsóbb 2 lapátos Hausmeister), ha meg ráérek akkor megy a sütőbe, de akkor inkább kiflit, vagy cipókat csinálok. Ja, és elég kevés élesztővel szoktam mindent csinálni, a 50gr-osnak csak

    Ami fontos ezeknél a sütőknél, és már azt hiszem írtam is, hogy mindig ellenőrzöm a lapát forgását, mert ha besül a tömítés az galyra vágja a motort, mert nem bírja megforgatni.

    Ha mégis a drága cuccot szeretnéd, akkor menj el az ismerősödhöz és kérd meg csináljatok együtt egy kenyeret, csak hogy lásd hogyan megy az egész.

Új hozzászólás Aktív témák