Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Mi is vettünk annó kenyérsütő gépet és sok kenyeret meg is sütöttünk, viszont nagyon fontos az alapanyagok minősége és az aránya, sőt még a kelesztésnél a hőmérséklet. Nem mondom hogy minden kenyér jó lett, de általában fehér lisztből könnyű kenyeret sütni. Igazából nekem a nagy visszatartó erőt az jelenti, hogy 3 óráig kell várni egy kenyérre amit egy 4 tagú család egy evésre szinte el is fogyaszt. Persze frissen nagyon jó meg finom, de másnap már nekem nem ízlik. Szóval egy ideje pihentetjük a gépet és átszoktunk a lipóti parasztkenyér nevezetű 3 kilós csodára, ami nem tartalmaz mindenféle vackot és kb 1 hétig esszük, nem penészedik meg, finom marad, nagyon tápláló, az az igazi kenyér.
Aki nem hiszi járjon utánaHa nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs