Új hozzászólás Aktív témák

  • szimcsi

    senior tag

    sziasztok

    Hangbeállításos problémám volna. (Win7/audigy 2zs). Beszélgetésekkor van ez, hogy 1x tökéletesen hallom a vonal másik végén lévőt, aztán meg zajos lesz, szinte semmit nem hallok, aztán talán megint rendbe jön. Ha meg végre jól hallanám, akkor meg ő kezd nem hallani, pedig előtte meg jól hallott. Mai beszélgetés meg már meg se történt, mert csak egy zajmasszát hallottak ha megszólaltam, ennyire még sose volt rossz, ezt se értem, mitől állítódik el magától...
    Aztán most a sound test service felhívásával ugye felvettem a hangom és ennek segítségével belőttem a hangzást és tökéletes lett. Azt kérdezném hogy ez mi miatt állítódhat el automatikusan? Mert én erre gyanakszom, hogy magától átállítódik. Windowsban is a mikrofon beállításoknál kivettem a pipát a Microphone +20db boost-nál, ami vmiért szerintem magától bepipálódik sok esetben.
    Valami általános tippje van valakinek?:) Skype beállításokban a mikrofon hangerő automatikus beállításánál is kivettem a pipát, meg levettem a +20db-t (windowsban), az echo test alapján most tökéletes lenne, bár szerintem ezt szoktam mindig csinálni, de gyakorlatban meg elállítódik vagy mi a szösz?!
    köszönöm

    [ Szerkesztve ]

    XP

Új hozzászólás Aktív témák