Új hozzászólás Aktív témák

  • Röfi1

    csendes tag

    Sziasztok!
    Sony Bravia KDL43W807C Tv van Android 7.0.0. Több fórumon érdeklődtem, de egyelőre kevés tanácsot kaptam az alábbi két nagyobb témában:
    1. Telekom 100mb/sec internet előfizetésem van. Ugyanazon vezetékkel ugyanazon LAN csatlakozáson keresztül egy Windows 10-es pc-vel a Speedtest.net oldalon mért átlagos letöltési sebesség 80 mb/sec, viszonylag kis ingadozással, míg ugyanabban az időben aTv-n keresztül Speedtest.net oldalon mért letöltési sebesség 20-és 40 mb/sec között mozog erőteljesebb ingadozással. Hosszabb érdeklődés után a szervíztől azt az egy magyarázatot kaptam, hogy az ilyen Tv készülékek LAN csatlakozásának adatforgalmi kapacitása lényegesen alacsonyabb 10-15 mb/sec, ezért ne várjak olyan gyors letöltést mint egy Pc-n vagy laptopon. Az a baj sajnos, hogy csúcsidőszakokban (pl Szombat eset) online filmek nézése akadozik, különösen nagy felbontásban. Tudom ennek oka lehet a szerver túlterheltsége is. Milyen tapasztalatok van a letöltési sebességről??

    2. Kodi media lejátszót használok, a Google Play február elején frissített a Kodi 18.1 Leia-ra, de a korábbi 17.6 Krypton verziót jobbnak találtam, szeretnék visszatérni rá, de egyelőre nem találok olyan Kodi 17.6 Krypton verziót, amely ES File Explorer-el telepíthető lenne a TV-re. Az Androidos Kodi verziók függnek a telepítendő készülék (jelen esetben) TV jellemzőitől is, nekem pl ARMv7 cpu, 32 bit full Hd felbontású kellene. A Kodi hivatalos oldalán elérhető régebbi Krypton verziókból sajnos egyik sem települ.
    Egyáltalán lehetséges több Kodi verziót futtatni egyidejüleg a TV-n??

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák