Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    válasz mexel #45459 üzenetére

    Tudom, hogy ugyan arról a TV-ről beszélsz, de itt a két különböző TV, két különböző panel (de mindkettő VA), de mindkét gyártó máshogy értelmezi az alap piros színt ugyanolyan (vagyis nagyon hasonló) beállítások mellett. Be tudtam ugyan olyanra állítani a pirosat, eljátszottam vele kb. 1 órát, de akkor a többi (zöld, kék) mászott el. Így inkább visszaraktam alapra, nem szórakoztam vele. Nem egymás mellett van a két készülék (több kilométerrel odébb), piros-kék-zöld van, hogy más árnyalatú, nem érdekel senkit. Nem fotószerkesztésre van használva. A képe szép, színes, hogy nem színhelyes (lehet, hogy a Sony nem az, sőt biztos), kit érdekel.

    A részletes beállításokban van a lényeg! És azért nem lehet átállítani, mert akkor Egyéni/Normál mód lenne. :K

    A Normál/Egyéni módban a részletes beállításokkal kell játszanod. Egy kicsit mindent (vagy csak amit kell) feljebb állítasz és akkor élénk lesz minden. Ez olyan, mint hangoknál az equalizer. Ha mindent feltolsz, hangosabb lesz, ha csak bizonyos részeket, akkor azokat kiemeled. Itt is ugyan úgy működik, csak itt látod.

    (#45460) Quqesz , egymás mellett igen, de külön nézve nem mondja meg senki, hogy ez most milyen piros (max., aki ezzel foglalkozik). És mindkét készülék színhőmérséklete is egyforma volt (a fehérek kb. egyszínűek voltak, minimális volt az eltérés).
    A kék (és zöld) nincs lefényképezve, de azok is más színűek voltak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák