Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz Celtis #46132 üzenetére

    Pont erre utaltam, amikor azt tanácsoltam, azután is állítgasd a képet, miután már azt hiszed, a legjobb beállításokkal használod.
    Beépített lejátszó legfeljebb funkcionalitásban jobb lehet egy koreai gyártónál, de ilyen tévékhez normális külső lejátszó vagy HTPC dukál, egyéb esetben sosem tudod meg, mit tud a tévé.
    Eddig csöndben maradtam, de bevallom, nagyon furcsálltam, amikor ennyire lehúztad az XF9005 képét, mert nekünk a W809C is olyan csodás mozis képet tud (vagyis annál jobbat), igaz, "csak" full hd-ben.
    Mindezt már egy normális 720p releaseből is megteszi, BD-ISO/BD meg álleejtős.
    Tök sötétben, ha szinte csak a fekete háttér van, tényleg lehet néhány felhőt látni, de a felhasználás 99.9%-ában nem ilyen képet nézünk.
    Cserébe nem kell fofózni a (garantált, csak idő kérdése, akárki akármit mond) kiégéstől. Nem kell a klímának ellene dolgozni az OLED járulékos fűtőtest funkciójának, nincs tinting, stb.
    Jó az OLED filmezni, viszont egy 9005 meg elég jó általános felhasználásra és filmre is.

    A Sonyn jó az "átvitel" funkció, néha így játszok le sorozatokat notiról, van egy-két letöltött alkalmazás, médiatéka, ami jól használható, képernyő tükrözés, saját DVB-T/C/S tunerek és az időzített felvétel is tök jó.
    El se tudom képzelni, hogy másra is igénybe venném az androidot.
    Van egy szuper Dune lejátszó, kiszolgálja szép képpel.
    Persze Oppo-t is lehetne venni hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák