Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz puru #46587 üzenetére

    "- a főmenüt lehet valahogy testreszabni?"
    Minimális mértékben. Annyit, hogy ne legyen rajta pl. a Google filmek.
    8-as droidban kitalálták ezt az újabb féle menüt, de kb. semmire sem jó. Részben azért, mert az alkalmazások készítői nem igazán foglalkoztak még azzal, hogy az oda való csatornák kezelésére felkészítsék az appokat. De, ha felkészítették volna, azzal se lenne jobb, mert pl. a YT a feliratkozott csatornák közül mutat 6db videót összesen. Pedig naponta jön 20-30 új videó a feliratkozásaimra, éás én még kevés YT csatornára vagyok feliratkozva... Így is úgyis be kell lépni a YT appba, ha böngészni akarok köztük, akkor meg felesleges az a lista, ami a menüben van.
    A Sony védelmében annyit tennék hozzá, hogy a droid TV az ilyen. Ilyennek "álmodta meg" a Google, és ehhez a Sony nem sokat tett hozzá.
    Mondjuk, amit hozzátett, abban sincs sok köszönet, ebben igazad van ... :)
    A gyári videólejátszó file listáját pl. teljesen elcseszték (szerintem) a 8-as droiddal, inkább nem is használom.
    Viszont a 8-as droid az én TV-men (55XE8505) sokkal stabilabb, mint a 7-es volt.
    Videó lejátszásra Kodi-t használok, jelenleg a 18.2-es van belőle, ez nekem lejátszik szaggatásmentesen olyan 4K videókat is, ami a 7-es droid alatt, bármilyen lejátszót is próbáltam, beszaggatott.
    Youtube viszont sajnos ilyen. Ez talán megintcsak nem a Sony sara, ez egy Google alkalmazás. 7-es droid alatt pl. egyáltalán nem vitte a HDR videókat az android TV-s Youtube. Az viszont lehet, hogy a Sony dolga lenne, hogy amikor a YT HDR-re vált, akkor rendesen átváltson HDR-re.

    Igazat megvallva, én sem vagyok azért olyan nagyon elájulva a Sonytól. Illetve, hogy pontos legyen, a Sony részébe nem nagyon tudok belekötni, nem is akarok, mert túl sok összehasonlítási alapom nincsen. Viszont az Android TV, mint felület, szerintem is elég sokat elvesz az úgynevezett felhasználói élményből.

Új hozzászólás Aktív témák