Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz proci985 #1023 üzenetére

    Ízlések és pofonok különbözőek.
    Az autóverseny tök jó volt, amíg rá nem jöttem, hogy béna a megvalósítás, felesleges igyekezni, nem nagyon lehet veszíteni. (Bezzeg a GTA V autóversenyei - ott esélyem sincs nyerni).

    A hitvita/mártírság az a küldetés, amikor egy elítélt bűnözőt egy TV társaság kihoz egy napra, majd kivégzik, ugye? Én hívő vagyok (jól ismerem azt a történelmi eseménysorozatot, ami alapján ezt készítették), és számomra ez akkora baromság volt, hogy félúton inkább hagytam, hogy az egyik TV-s fazon lezárja a küldetést.

    A meditációs gyakorlat nem rémlik, valószínűleg kihagytam, annyira érdekfeszítő mellékküldetésekkel találkoztam előtte.

    Temetésre most csak egyre emlékszem, az tűrhető volt, és teljes mértékben passzolt a történetbe. Második végigjátszásnál valószínűleg unalmas lett volna, csakúgy, mint az a karakter, aki elsőre tetszett, sajnáltam, hogy olyan hamar ki(ny)írták a játékból. Másodszorra viszont unalmas volt a vele való beszélgetés. Bár azt mindenképpen pozitívumként kell elismerni, hogy a Cyberpunk 2077-ben valóban lehet beszélgetni a fontosabb szereplőkkel, Starfieldben meg nem. (Vagyis csak a párbeszédek fele van a játékban.)

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Új hozzászólás Aktív témák