Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bad Pritt #4034 üzenetére

    Ez igaz. Az mondjuk rohadtul hiányzik hogy nem lehet a bolygó felszíne felett repkedni a hajóval de ezzel a grafikus motorral nem is fog menni. Pont ezért van ez a menj ide kattints oda dolog, máshogy nem tudták megoldani. Ahogy mélyedünk el a játékban egyre inkább előjön ez a cellás portálos limitáció. Nekem is nehéz túltenni magam rajta.
    Valahogy nem illik ehhez a motorhoz ilyen világ, semennyire sem. Ettől függetlenül optimista vagyok és szerintem javulni fog a helyzet.
    Ugyanakkor már több éve nem vettem elő a star citizent amiben ez rohadt jól meg van csinálva de ott egyben hátrány is amikor fel kell szállni egy nagy dög hajóval több percig hogy elhagyd a felszínt/légkört. (Reclaimerem van, azzal eleve nehéz) Na ott egy az egyben el kell menni töltőképernyő nélkül akár hova és keresgélni lehet a felszíneken, pedig hasonlóan nem mai a motorja. (crytek sokadik fejlesztése)
    Az is igaz hogy a starfieldben magát a gravdrive-ot is kellene moddolni hozzá hogy egyáltalán a felszínre tudjunk érni olyan lassú a hajó alapból. De hogy az egész bolygó egy loading nélkül...hát rohadt mód át kellene írni a motort.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák