Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz macilaci78 #98449 üzenetére

    Kérdeztem ott, de nem jutottunk sokkal előrébb. Kb. annyi maradt meg, hogy ha hosszú távra tervezek, akkor hagyjam az 1.0-ás turbós motorokat.
    Akkor a Dacia joggert említettem egyik esélyesnek és nem próbáltak lebeszélni róla, szóval szerintem oda már nem nézek vissza.

    -5 fő+csomagtér elég, lehet suv jellegű is, ezért is maradtam az S-Cross-nál, csak hát a 430 liter eléggé szűkösnek tűnt.
    Tetőcsomagtartót mellőzném, ha elkerülhető.
    Az, hogy alkalmanként, az igazából mindegy, mert ha éppen kell a hely, akkor már 1 alkalomnál is meg vagyok lőve. De nyilván kihasználnánk, ha már van.

    A szűrőd tetszik, én is próbálkoztam így, majdnem igyanezekkel a beállításokkal. Annyi különbség, hogy dízel kizárva, mert nagyrészt városozás lesz.
    "-nem Dacia" :)) - ja, eleget olvastam a redditet, hogy ugyanerre jussak.

    Most még egynek egy Hyundai i30 kombi jött be a képbe mint új. Közepes felszereltséggel, 1.5 szívó benzines 7,8 milla, de most ezt se lehet még kapni.
    Ereje nem nagy és 90 fölött már kajál(forog) rendesen, de 600L pakolós és masszív, mint egy tank.

    Egyébként a Suzuki tetszik, úgyhogy inkább összehúzzuk magunkat és megoldjuk a csomagokat, csak hogy elférjünk a kisebben.
    Majd ha szólnak, hogy végre lehet kapni, akkor elmegyünk még megnézni 1-2 fajtát, amit akkor lehet kapni és majd az ár dönt.

    ...vagy a legolcsóbb, leghulladékabb kombi, és megy, amíg megy :D

    csoszogi sajnos már nincs, pedig akkor 5.1 milláért egy Joggert húznék be, hiába Dacia.

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák