Aktív témák

  • Blasius

    tag

    válasz Vladi #10362 üzenetére

    Erről az xp-n belüli árírásról már hallottam.
    Még nincs felrakva, de ha felraknám e: lenne. Félek ha átírom az meg fog ártani az xp-nek. Lehet a registryben meg inikben e: re hivatkoznak. Ezért lenne jó valamit gányolni akár grubbal, akár más partícionálóval hogy már eleve C legyen.
    Még rákérdezek a dologra az xp topicban, aztán lehet hagyom e: -on ha nincs más...

    Van Ubuntus kérdés is:
    koliban vagyok, a netre vezetékessel kapcsolódok. az ip, mask, dns server stb címét kézzel kel beírni, autómatikusan nem állnak be.
    Az ubiban, ha a jobb felső sarokban lévő hálózat ikonra kattintok jobbal, majd vpn kapcsolatok/vpn beállítása/vezetékes/auto eth0 -t szerkesztem, akkor működik. De ha újraindítom a gépet állíthatom be az egészet elölről, mert mindent elfelejt.
    Ha létrehozok egy új kapcsolatot (auto eth0 helyett), akkor az megjegyzi, viszont az alapértelmezett az auto eth0 marad, és kézzel kell váltani az újra amit létrehoztam. Ha az auto eth0-t törlöm, újraindítás után újra létrejön, és erre kapcsolódik, ami persze nem működik.
    Ötlet?

    Ubuntu 8.10

    Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?

Aktív témák